Passionsfruktcheescake med vit choklad - ej fryst
Och denna smarriga kaka smaskade vi i oss till efterrätt

Botten:
8 digestivekex
6 bragokex (tog 6 digestivekex till istället för dessa)
125 g smör
Fyllning:
3 gelatinblad
400 g philadelphiaost
4 msk socker
1 msk vaniljsocker
1/2 citron rivet skal + saften
5 passionsfrukter
150 g vit choklad
Topping:
1 gelatinblad
1/2 dl vatten
2 msk socker
2 passionsfrukter
Till servering – är inte nödvändigt med något till, eftersom den är god utan också.
Vispad grädde
valfritt strössel om så önskas
1. Sätt ugnen på 200 C.
2. Smält smöret.
3. Krossa kexen och blanda med smöret.
4. Tryck ut detta på botten av en bakform med avtagbar botten. Grädda ca 10 min.
5. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten, minst 5 minuter.
6. Passera passionsfrukterna genom en sil och blanda sedan saften med philadelphiaosten till en mjuk massa.
7. Blanda ner socker, vaniljsocker och citronskal.
8. Smält den vita chokladen och rör ner.
9. Värm citronjuicen i en kastrull och smält gelatinbladen i detta under omrörning.
10. Vispa ner det i ostsmeten och häll över smeten i formen.
11. Ställ kallt ett par timmar.
12. Gör sedan toppingen. Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten, minst 5 minuter.
13. Värm socker och vatten i en kastrull och rör ner gelatinbladet så det smälter.
14. Skrapa ur passionsfrukterna och blanda ner dem.
15. Häll toppingen över kakan och låt stå kallt ytterligare ett par timmar.
Den ser ju bara sååå god ut! Måste göra den.